Na e-kolo in ostala trendi mikroprevozna sredstva z Zavarovanjem mikroMOBILNOSTI

 

Zavarovanje mikromobilnosti z zavarovalnico Sava


Odličnemu mikroMOBILNEMU prevoznemu sredstvu in vam, ki se podajate na pot z njim, pritiče maksimalno uporabno in kvalitetno zavarovanje. Predstavljamo vam eno in celovito zavarovanje za vse vaše poti, ki jih opravite z njim na območju Evrope. Zavarovanje je pri rizikih odgovornosti, asistence in nezgode vezano na osebo in ne na prevozno sredstvo, pomeni da ima zavarovanec kritje za katerokoli mikromobilno prevozno sredstvo, ki ga uporablja. Tako se lahko danes na pot podate z novim e-kolesom, jutri s skirojem in spet drugič z mestnim kolesom. Praktično, kajne?

6 razlogov, zakaj skleniti Zavarovanje mikroMOBILNOSTI

 

  1. Z eno polico je krito zavarovanje odgovornosti, asistence in nezgod za katerokoli mikromobilno sredstvo, ki ga uporabljate.
  2. Kasko zavarovanje krije škodo brez odbitne franšize (soudeležbe pri nastali škodi).
  3. Zavarovanje odgovornosti do tretjih oseb krije materialno škodo do 100.000 EUR.
  4. S sklenitvijo družinske police bo zavarovanje veljalo tudi za ožje družinske člane.
  5. Odlično e-kolo je nujno dobro zavarovati, in sicer s prvim zavarovanjem za primer kraje na našem tržišču.
  6. Zavarovanju lahko priključite asistenco, ki vam bo v pomoč na cesti v primeru počene pnevmatike, okvare ali prometne nesreče – v Sloveniji in tudi na Hrvaškem, Madžarskem, v Avstriji ter Italiji.

 

Do zavarovanja hitro in enostavno po spletu 


Že jutri se lahko na vaše novo e-kolo in na ostala lahka prevozna sredstva v vašem domačem voznem parku podate bistveno bolj brezskrbno in z večjim občutkom varnosti. Zavarovanje mikroMOBILNOSTI lahko z nekaj kliki priročno sklenete na spletnem mestu, kjer lahko oddate tudi povpraševanje. Pokličete lahko tudi na 080 19 20 ali pišete na info@zav-sava.si. Kontaktiral vas bo svetovalec Zavarovalnice Sava, ki bo poskrbel za optimalno ponudbo za zavarovanje, ki ga potrebujete.

avgust 12, 2021 — ELPEC d.o.o.

Napiši komentar

Ne pozabite: komentarji so pred objavo pregledani.